Utrecht, Lombok

2e Atjehstraat 12BS

2.100 /mnd

Verhuurd
Woonoppervlakte
82
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
1
Buitenruimte
Balkon

Deze sfeervolle volledig gemeubileerde maisonnette bovenwoning met ornamentenplafond en zonnig dakterras aan de 2e Atjehstraat is binnenkort beschikbaar voor verhuur.

Wil je hip wonen in Utrecht dan zit je goed in Lombok-West. Deze buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De 2e Atjehstraat is een gemoedelijke straat aan een rustige weg met veel sociale cohesie, een actieve buurtcommissie organiseerd zo nu en dan een straatfeest. De straat wordt eens per jaar extra sfeervol door de prachtige bloesembomen.


De wijk heeft heel veel te bieden zoals de Kanaalstraat met de vele kleine winkeltjes en diverse restaurants en terrasjes. Verder zijn er veel voorzieningen in de buurt zoals onder andere het populaire Café West, het Majellapark en in de zomer kan je zwemmen aan de Keulsekade. De woning is gesitueerd op 5 minuten fietsafstand van Utrecht Centraal en op loopafstand zijn meerdere supermarkten.


Begane grond
Entree, hal, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping

Eerste verdieping
Er is optimaal gebruik gemaakt van de overloop met modern en licht toilet, gangkast met wasmachine en droger en aan de voorzijde is een werkplek gecreëerd.

De lichte ruime woonkamer met grote raampartij krijgt extra sfeer door het prachtige ornamenten plafond. Aan de achterzijde van de woning vind je de luxe open keuken voorzien van een 5pits gasfornuis, afzuigsysteem, vaatwasser, koel/vriescombinatie en ruime oven. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken en aansluitend op een heerlijk zonnig terras waar het, het hele jaar door goed toeven is. De zon schijnt hier van het vroege voorjaar tot diep in het najaar de gehele dag. Heerlijk voor een kop koffie in de ochtend of een gezellig etentje op een zomeravond.

Tweede verdieping
De overloop is tevens de badkamer en is voorzien van een ruime en volledig betegelde inloopdouche, wastafel met badkamerkast. Een lichte slaapkamer aan de achterzijde, alsmede een ruime slaapkamer of werkkamer aan de voorzijde met dakkapel. Deze kamer heeft ook nog een ruime opbergruimte onder het schuine plafond. Beide slaapkamers zijn voorzien van authentieke balkenplafonds.


Bijzonderheden:

- De woning heeft een groot en zonnig dakterras
- Paneeldeuren, ornamenten en authentieke balkenplafond maken de woning extra sfeervol

- Verdiepingen zijn voorzien van originele vloerdelen
- Woonoppervlakte 82 m2 en een dakterras van 10 m2
- Verplichte schoonmaak Keuze uit 1x per maand 4 uur, of 2x per maand 3 uur (15 euro per uur)
- De meubels op de foto’s in de woonkamer zullen worden vervangen voor andere meubels. Het gaat om de bank, salontafel, eettafel set, tv-meubel en buffetkast.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken

De belangrijkste zaken op een rij

Overdracht

Huurprijs

2.100 /mnd Exclusief

i

Waarborgsom

4.200 éénmalig

Huurovereenkomst

Bepaalde tijd

Beschikbaarheid

Verhuurd

Huisdieren

Nee

Woning delen

Nee

Indeling

Oppervlakte

82

Keuken

Open keuken

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Badvoorzieningen

Douche, Enkele wastafel

toilet

1

Aantal woonlagen

2

Buitenruimte

Balkon

Dakterras

Energie

Energielabel

D

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Foto galerij

Recente objecten

Ben je nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Amber Matton
© Copyright Matton Residence 2024. Alle rechten voorbehouden.
Have a cookie

Matton Residence gebruikt Google Analytics om te begrijpen hoe je de site gebruikt en manieren te vinden om je ervaring te verbeteren.