Verhuurders

Wij nemen alles uit handen

Vanaf het maken van foto’s, publiceren en screenen van documenten tot aan het begeleiden van bezichtigingen en opstellen van contracten wordt van je overgenomen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek geven wij je advies op het gebied van de juiste vraagprijs in de actuele markt en geven wij je ook styling tips om je verhuurkansen te vergroten.

Na onze kennismaking zullen wij een passend verhuurpakket aanbieden met de bijbehorende contracten. Indien nodig zullen wij je in contact brengen met een bedrijf om je woning te laten toetsen op punten, zodat je met een gerust gevoel je woning kan aanbieden in de geliberaliseerde sector.

Zodra we tot een samenwerkingsovereenkomst zijn gekomen, zullen wij je gaan begeleiden van het begin tot aan het eind van het verhuurproces. Persoonlijk contact met onze klanten staat voorop, wij zijn dan ook een aanspreekpunt tijdens de gehele huurperiode. Aan het eind van de huurperiode zullen wij je assisteren bij de check-out.

Wij kunnen het volgende voor je uitvoeren

  • Je in contact brengen met onze professionele fotograaf, zodat er professionele foto’s van je woning online geplaatst worden
  • De woning wordt aangeboden in ons netwerk van relocaters & aanhuurmakelaars, Funda, Pararius, huurwoningen.nl, Roxxle, sociale media en Matton-residence.nl
  • Wij verzorgen de bezichtigingen van de woning met potentiële huurders en geven je daarna feedback en ons advies
  • De onderhandelingen met een potentiële huurder zullen wij namens jou voeren. Dit gaat uiteraard in overleg
  • De huurders worden gescreend via Huurcheck Nederland
  • Het opstellen van het huurcontract
  • Assistentie bij de check-in en -out

Dit zeggen onze klanten

37 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 4.8

Ana Nascimento

Amber got us a great house in a very nice neighbourhood within our budget. Throughout the entire house search, we felt like she really understood what we desired for our house, and she was always very quick and professional. She made the process of getting a house very easy for us, so we highly recommend her services.

Myles Drakes

Amber has gone above and beyond in helping us find a place to live. She was quick to respond and made my transition smooth. Dank je wel!

Liza Clay

Amber has been an absolute star. She's been patient with my likes and dislikes and has gone the extra mile. I couldn't have done this without her!

Ben je nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Amber Matton
© Copyright Matton Residence 2023. Alle rechten voorbehouden.
Have a cookie

Matton Residence gebruikt Google Analytics om te begrijpen hoe je de site gebruikt en manieren te vinden om je ervaring te verbeteren.